Då var det dags igen

Ägglossning i morgon. Nu kör vi så det ryker. Eller nåt... ;-)

Nähä...

Jag anade redan i onsdags och fick det bekräftat igår. Det blev inget den här gången. Mensen kom redan på dag 24 (tidigt till och med för att vara jag), så antingen så missade vi ägglossningen pga att den kom tidigare än beräknat, eller så blev det för kort tid mellan ägglossning och mens för att ägget skullle hinna fästa ordentligt. Eller så blev inte ägget befruktat. Men men. Det här är nog första gången som vi missat ett försök som jag känt mig riktigt ledsen.

Också har jag en migrän på ingång. Skit också!

Dag 21

Det börjar bli lite spännande nu. Idag är jag på dag 21. Min normala cykel är på 25-26 dagar. Snart vet jag hur det gick den här gången. Om man räknar på det så är sannolikheten rätt stor att det även denna gång ska ta på första försöket. Av de gånger jag varit gravid har det tagit på första försöket vid 6 av tillfällena (missfall v8, Felix, missfall v5, missfall v5, Harry och Alfons), på andra försöket vid 2 tillfällen (Nellie, Milo) och på tredje försöket 1 gång (Minea). Det som visserligen försämrar oddsen är att jag gått ner så pass mycket i vikt på kort tid...

Jag känner lite pirr i brösten, men det kan vara vanligt "snart-kommer-mensen"-pirr. Men jag hoppas att det inte är det. Snart vet jag. Om några få dagar. Få, men långa dagar.

Jag önskar mig en snabbspolningsknapp i morgon på Alla Hjärtans Dag. Någon som kan fixa det?

Nervös

Jag känner mig som nervös på något sätt. Det känns både läskigt och kul att vi satt igång försöken. På ett sätt vill jag att det ska ta på en gång, och på ett annat känner jag mig rädd för att det ska ta på en gång. Många kluvna känslor. Men det blir nog bra, hur det än blir. Men nervös är jag.

Nu är det på gång

Ägglossning idag. Nu kör vi! :-) :-) :-)

RSS 2.0